Tereza je rodačka z Plzně, žila v Belgii, Skotsku, Řecku i Španělsku a všude nevědomky čerpala inspiraci pro svoji budoucí cukrářskou tvorbu. Po návratu do Plzně pracovala nějakou dobu jako projektová manažerka, nicméně v době pandemie covidu se začala naplno věnovat cukrařině. Její jméno se výrazněji objevilo ve světě cukrářství, když jsem se umístila mezi TOP 3 nejlepšími cukráři v soutěži Peče celá země 2024. Tereza si vymýšlí vlastní cukrářské postupy, které prezentuje na sociálních sítích i na cukrářských kurzech a hlavně letos vydala gastrodetektivku „K smrti dobrý“. Dozvíte se něco o vraždě v cukrárně, sladkém životě o možná i ochutnáte nějakou dobrotu.
Středa 18. prosince 2024 od 17.00 hodin. Sál /3. patro/. Vstup volný.